De Vos diensten

Uw post en pakketten beter geregeld?
Neem contact op en we informeren u graag.

Stuur ons een bericht Bel ons
 • Home
 • Verzendoplossingen
 • Pakketpost

Pakketpost

Diverse mogelijkheden om uw pakket snel te versturen, wereldwijd.

Business pakket

De meeste pakketten die via ons verstuurd worden, zijn business pakketten. Deze pakketten voldoen aan standaardafmetingen. Hierbij geldt dat de gordelomvang (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte) maximaal 3 meter mag bedragen. Het business pakket mag niet zwaarder zijn dan 30 kilo. Voor grotere en/of zwaardere pakketten is er onze vrachtverzending.

Express Pakket

Als u een zending de volgende dag vóór 17.00 uur gegarandeerd afgeleverd moet hebben in Nederland, maak dan gebruik van onze Express Pakket Service. Wilt u dat de aflevering plaatsvindt vóór 12.00 uur of zelfs 09.00 uur, dan kiest u voor onze Express Tijdslevering Service. De pakketten zijn via Track & Trace te volgen. Ook is het mogelijk een melding per SMS te ontvangen bij aflevering.

Same Day Delivery

Vandaag besteld, vandaag in huis! Same Day Delivery maakt dit mogelijk! Wij zorgen dat de zending dezelfde avond tussen 18:00 – 22:00 uur wordt aangeboden bij uw klant. Mocht u gebruik willen maken van de Same Day Delivery; de zendingen graag aanleveren of laten afhalen voor 12.00 uur.

Als u alleen gebruik wilt maken van avond delivery dan kunnen de pakketten de avond ervoor worden meegegeven aan onze chauffeur. Wij zorgen ervoor dat de volgende werkdag uw zending tussen 18:00 – 22:00 uur aangeboden wordt bij de ontvanger.

Afhaal en Retour

U kunt bij ons uw pakket snel en eenvoudig op een willekeurig zakelijk adres in Europa laten ophalen en daarna laten bezorgen op uw eigen zakelijk adres in Nederland. U geeft de opdrachten aan ons door op het moment dat het u uitkomt.

Rembours

Onder rembours verzenden kan voor uw pakketten in Nederland. Wij berekenen per zending een remboursprovisie. Wilt u meer weten over het onder rembours versturen van uw pakketten, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Aanmelden pakketten

U kunt zich aanmelden op onze site. U ontvangt van ons een inlogcode en kunt uw eigen verzendetiketten met eigen bedrijfslogo en afzenderadres aanmaken.

Track and Trace

 • Voer hier uw Track and Trace code, postcode en land van bestemming in:

 • Of download de MijnPakket App van PostNL om eenvoudig uw pakket te kunnen volgen. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

 • iOS MijnPakket
  MijnPakket voor iOS

  Android MijnPakket
  MijnPakket voor Android