De Vos diensten

Uw post en pakketten beter geregeld?
Neem contact op en we informeren u graag.

Stuur ons een bericht Bel ons
 • Home
 • Verzendoplossingen
 • Media

Media

Meer resultaat met een totaal verzorgde online en offline reclamecampagne

Online marketing

Online marketing

Meer verkeer naar uw website door een goede online marketing strategie in combinatie met een flyer of brochure kan uw gehele campagne effectiever maken.Bij De Vos diensten helpen we u graag met het uitdenken, opzetten en uitrollen van uw gehele online en offline reclamecampagne. Meer informatie of gewoon onze creativiteit testen? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Printen en verzenden

Printen en verzenden

Naast uw digitale nieuwsbrieven of andere e-mailcampagnes is het tastbare van een flyer, folder of brochure een beproefd middel om uw product of dienst nog eens onder de aandacht te brengen bij uw klanten of doelgroep. Voor zowel het ontwerpen, drukken, frankeren, personaliseren en zelfs het verspreiden kunt u bij ons terecht. En dat alles voor een scherpe prijs!

Meetbaar resultaat

Meetbaar resultaat

Direct mail campagnes zijn goed meetbaar. Door efficiënt gebruik te maken van beschikbare software kan achteraf nauwkeurig het succes van uw campagne worden bepaald. Het gebruik van landingpages, kortingscodes, Analytics en AdWords dragen bij aan goede meetbaarheid. Ervaring leert dan ook dat het beste resultaat te behalen is door online en offline goed te combineren.

Download onze leaflet (PDF / 26 MB) hier.

Track and Trace

 • Voer hier uw Track and Trace code, postcode en land van bestemming in:

 • Of download de MijnPakket App van PostNL om eenvoudig uw pakket te kunnen volgen. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

 • iOS MijnPakket
  MijnPakket voor iOS

  Android MijnPakket
  MijnPakket voor Android